Werkplaats

Autobedrijf Harold Arendsen is een full-service autobedrijf. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Kennis

Bij Autobedrijf Harold Arendsen werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

TURBOPARTNER

Door het volgen van technische trainingen en een all-in ondersteuning van Turbo’s Hoet zijn wij erkend als officieel Turbo Partner. Als Turbo Partner kunnen wij rekenen op professionele ondersteuning van Turbo’s Hoet. Het betekent dat vóór, tijdens en na de montage van een kwaliteitsturbo kunnen beschikken over specifieke technische  know how en informatie. Dit betekent voor u als klant dat u bij ons, samen met onze kennis en ervaring en de technische ondersteuning,  verzekerd bent van een juiste montage.

 

certificaten

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Harold Arendsen kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Wachtruimte

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken.  De koffie staat altijd voor u klaar en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.

Haal- en brengservice

Woont u in de regio 's-Heerenberg, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen (en ophalen) neemt namelijk flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdverlies.

Uw auto kan bij u voor de deur worden opgehaald dan wel worden afgeleverd. Ook wanneer u zelf de auto komt brengen naar onze werkplaats wordt u, indien gewenst, thuis afgezet.

werkplaats