GMTO diagnose specialist Storingsdiagnose

Topkwaliteit is wat u eist van uw diagnosespecialist bij problemen aan auto-elektronica. Moderne auto’s beschikken over veel elektronica . Wanneer er zich een storing voordoet verschijnen er meldingen en oplichtende controlelampjes op uw dashboard. De storing wordt automatisch opgeslagen in het geheugen van uw auto. Maar wat is er precies aan de hand?

Een storingsdiagnose van een auto gaat veel verder dan alleen het uitlezen van een auto. Omdat auto’s steeds complexer worden zijn storingen vaak lastiger op te lossen. Het zoeken naar storingen vergt veel kennis en ervaring van de specialist. Wij investeren continu in kennis, techniek en apparatuur zodat wij altijd een storing snel en adequaat kunnen oplossen. We beschikken niet alleen over diverse uitleesapparatuur maar ook over uitgebreide meet- en testapparatuur waardoor wij effectief diagnose kunnen stellen.

Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor storingsdiagnose zullen wij als eerste uw auto uitlezen en met u overleggen onder welke omstandigheden en met welke frequentie de storing zich voordoet, Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Aan de hand van dit plan volgt een reparatieadvies. Wij houden u gedurende dit proces continu op de hoogte en vragen u altijd toestemming voordat wij iets  repareren en/of verder gaan met het achterhalen van de storing, indien dit langer duurt dan begroot.

Storingsdiagnose stellen aan auto’s is de specialiteit van Autobedrijf Harold Arendsen. Wij zijn in staat om juiste auto diagnose te stellen en problemen aan uw auto effectief op te lossen. Op deze manier zijn wij ook GMTO Diagnose Specialist geworden.

Meer weten? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via tel. 0314-662055 of stuur een mail naar werkplaats@haroldarendsen.nl voor meer informatie over de storingscode voor auto’s of om direct een afspraak te maken.

 

Bovag logo