Het autobedrijf waar u centraal staat!

Autobedrijf Harold Arendsen is een begrip in de Achterhoek. Bij ons kunt u eenvoudig en snel terecht voor al uw problemen omtrent uw auto. Wij weten dat alleen het beste goed genoeg is voor uw trouwe bolide en staan daarom al ruim 16 jaar voor u klaar om de optimale BOVAG kwaliteit tegen concurrenten prijzen te kunnen garanderen. 

Bij autobedrijf Harold Arendsen bezitten wij de capaciteiten om al uw servicebehoeften omtrent uw trouwe vierwieler te verzorgen. Zo helpen we u graag uw aankoop van een auto die volledig aan uw wensen voldoet. Zelfs als deze droomauto uit het buitenland geïmporteerd moet worden, staan we u graag bij met vakkennis die is voortgekomen uit jarenlange ervaring.

Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs zijn per uitstek geschikt om uw auto snel, zorgvuldig en voordelig van het benodigde onderhoud/reparaties te voorzien. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent en bovenal mobiel blijft.

Naast aankoop en onderhoud is het bij ons mogelijk om uw auto te bij te tanken. Bij ons 24-uurs tankstation kunt u tegen voordelige prijzen uw auto voltanken en uzelf zo optimaal voorbereiden op de vele prettige kilometers die u ongetwijfeld met een auto in onderhoud bij Harold Arendsen zult ervaren.

Kortom, bij autobedrijf Harold Arendsen vind u een one-stop locatie voor al uw auto gerelateerde zaken. Kijkt u gerust even rond op onze overzichtelijke website. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, twijfel van niet om ons te bellen of te mailen. Wij staan u met alle plezier te woord. 

Bij autobedrijf Harold Arendsen staat U centraal!

Harold Arendsen

Bovag logo